Зареждане

Флойд Мейуедър готов за Джейк Пол, но при 1 условие

Флойд Мейуедър готов за Джейк Пол, но при 1 условие
Публикувано на: Юни 14, 2021 в 00:00 ч
Легендата Флойд Мейуeдър е готов да се бие и с Джейк Пол. Наскоро "Money" направи показно с Логан Пол, който е по-голям брат на Джейк. Двамата изкараха заедно на ринга 24 минути, а резултат не беше обявен, защото нямаше съдии.

Много хора смятат, че за Логан си е победа това, че изкара 24 минути на ринга с Мейуедър, който е на същото мнение. Показното между Флойд и Логан продаде над 1 милион платени гледания, което си е огромно постижение.

Флойд обаче има недовършена работа и с Джейк, който му открадна шапката. "Money" беше застанал в лицето на Джейк и двамата си крещяха за евентуален бой помежду им. Изневиделица Пол задигна шапката на Флойд и го вбеси.

Мейуедър вкара кроше на Джейк, който в края на август ще се боксира с Тайрън Уудли. Флойд лично ще тренира Уудли за Пол и наскоро в интервю сподели следното за евентуален бой със звездата от YouTube:

Джейк Пол говори за истински бой между мен и него. Ако ще се бием в истинска битка, тогава искам да се бием на моето тегло. Ще трябва да свали до 70 килограма. 

Ако Джейк Пол може да свали до 70 килограма, тогава ще видим какво може. 

Има ли шанс Джейк Пол срещу Мейуедър ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес