Зареждане

Флойд Мейуедър: Гледате колите и парите ми, но не виждате усърдната работа

Флойд Мейуедър: Гледате колите и парите ми, но не виждате усърдната работа
Публикувано на: Април 25, 2024 в 12:00 ч
Флойд Мейуедър реши да даде съвет на бойците и феновете, които не спират да гледат неговите пари и коли.

47-годишната легенда се пенсионира с непобеден рекорд от 50 победи и спечели 15 големи световни титли от супер перо до лека средна категория. Като аматьор той печели бронзов медал в категория перо на Олимпийските игри през 1996 г., три шампионата на САЩ „Златни ръкавици“. "Money" спечели и националния шампионат на САЩ в категория перо.

Мейуедър успя да натрупа много милиони в своята кариера. Той не се свени да позира с хиляди долари, със скъпи коли и бижута. Това често му носи критики от феновете. Флойд обаче не се интересува от това, защото знае какво е жертвал, за да стигне до мястото, в което се намира към днешна дата.

„Много от тези бойци гледат парите и колите на Флойд. Гледат как Флойд е наперен. Човече, слушай, направих толкова много жертви. Всички гледате крайния резултат. Аз бях в залата и работих усилено, дори когато бях шампион със стотици милиони в банката. Всички се тревожите за тоалетите си, как изглеждат ботушите ви, тревожите се за грешните неща. Много от бойците живеят от чек до чек.", сподели Мейуедър.

Състоянието на Мейуедър днес се оценява на 400 милиона долара.
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес