Зареждане

Флойд Мейуедър даде $88,500 за погребението на Джордж Флойд

Флойд Мейуедър даде $88,500 за погребението на Джордж Флойд
Публикувано на: Юни 4, 2020 в 12:00 ч
Легендарният шампион в бокса Флойд Мейуедър често е обект на критика заради начините, по които си харчи парите. Трагичната история на Джордж Флойд обаче явно го е накарала да се размисли и да развърже кесията. "Money" е написал чек на стойност $88,500, с които ще покрие разходите по погребението на Джордж.

Джордж Флойд почина, след като полицай на име Дерек Шовин го арестува, а след това го държа на земята с коляно на врата. Флойд се молеше на Шовин да го освободи, защото не може да диша, но полицаят не се трогна и Джордж загуби съзнание, а по-късно почина в болницата. Неговата смърт доведе до големи протести в много градове на САЩ.

Ленърд Елърб, който е изпълнителен директор на Мейуедър Промоушънс сподели, че наистина Флойд ще покрие погребението. Ленърд твърди, че Меуйедър искал нещата да останат в тайна и правил много подобни неща през последните 20 години. Погребението на Джордж Флойд ще се състои на 9-ти юни. Семейството на Джордж Флойд е приело предложението на Мейуедър да плати за погребението, а боксьорът не желае публично да обсъжда жеста.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес