Зареждане

Ейдриън Брунър хвърли ръкавицата към Нейт Диас

Ейдриън Брунър хвърли ръкавицата към Нейт Диас
Публикувано на: Октомври 3, 2022 в 00:00 ч
Ейдриън Брунър е готов да посрещне Нейт Диас в света на бокса.

Брунър е държал множество световни титли в четири тегловни категории, включително титлата на WBO в супер лека категория от 2011 до 2012 г., титлата в лека категория на WBC от 2012 до 2013 г., титлата в полусредна категория на WBA през 2013 г. и титлата в супер лека категория на WBA от 2015 до 2016 година.

През юли 2018 г. Брунър беше класиран като четвъртият най-добър боксьор в полусредна категория в света от Transnational Boxing Rankings Board, и осмият най-добър активен боксьор в полусредна категория от BoxRec. През декември 2012 г. списание The Ring го класира като петия най-добър активен боксьор в света.

„Нейт Диас, искаш да опиташ силите си в бокса ? Е, мога да ви дам всичко, което търсите“, написа Брунър в социалните  мрежи. 

Ейдриън Брунър за последно излезе на ринга през февруари 2021 г. и победи пуерториканеца Джовани Сантяго с единодушно съдийско решение.

Миналия месец на събитието UFC 279 Нейт Диас направи последната битка по договора си с UFC. Той успя да гилотинира сънародника си Тони Фъргюсън. След победата Диас първо обяви, че напуска промоцията, а след това разкри, че ще се пробва в спортове като бокс, кикбокс или жиу-джицу.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес