Зареждане

Eubank мотивиран да унищожи Groves след неуспешната среща с Golovkin

Eubank мотивиран да унищожи Groves след неуспешната среща с Golovkin
Публикувано на: Февруари 14, 2018 в 11:36 ч

Chris Eubank Jr се е мотивирал жестоко за срещата си с George Groves след като не успя да си спечели двубой с Gennady Golovkin.

Идния уикенд Eubank Jr ще се изправи срещу WBA шампиона Groves, надявайки се да компенсира за разочарованието от 2016-та.

28-годишният боксьор се очакваше най-накрая да излезе срещу golovkin за титлите на IBF, WBA, IBO и WBC в средна категория, но Kell Brook зае неговото място срещу казака.

Това го накара да скочи в по-горна категория и да се изправи срещу Groves в събитие, в каквото до момента не е имал възможността да участва.

"Беше пропусната възможност, но не беше моя вината - бях готов да подпиша, но Eddie Hearn избра Kell Brook."

"Сега сме в ситуация, в която имаме мегадвубой между двама британци - двама от най-добрите в суперсредна категория. Ето за такова събитие съм мечтал винаги. Елитна среща, която целият свят ще гледа, а аз съм подготвен подобаващо."

"Това ще бъде една от най-големите срещи в Англия и няма да ви разочаровам."

"Имам намерение да изляза срещу него и да му отнема пояса. Няма да изиграем всички рундове - стиловете ни са прекалено нападателни. Все ще го хвана рано или късно и тогава всичко ще приключи."

Предстоящото събитие ще бъде най-голямото и за Groves, откакто падна два пъти от Carl Froch. Втората загуба претърпя преди почти 4 години.

Загубата на Groves срещу Badou Jack от 2015-та кара Eubank Jr да си мисли, че предстоящият му опонент си е просто хроничен загубеняк.

"George е свикнал да губи, примирил се е."

"Такъв боец е. Неведнъж е претърпявал загуба в големи събития, за разлика от мен. Получава добри пари и това ще го утеши като загуби."

"Той си свърши работата - спечели си титла, участва в сериозни срещи, но това ще бъде краят."

"Не вярвам да очаква победа - това ще бъде последната му изява преди да се оттегли."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес