Зареждане

Един от най-добрите боксьори на планетата се предложи за спаринг партньор на McGregor

Един от най-добрите боксьори на планетата се предложи за спаринг партньор на McGregor
Публикувано на: Август 9, 2017 в 10:30 ч
 
Conor McGregor трябва незабавно да вдигне телефона...
 
С отпадането на Paulie Malignaggi от лагера на Conor McGregor, ирландецът току-що получи необикновена оферта от един от най-талантливите боксьори на планетата.
 
"McGregor има нужда от нов спаринг партньор, за да тества уменията си? Нека да ми се обади",заяви световния шампион в категория супер перо Vasyl Lomachenko в Twitter.
 
Трудно е да се прецени колко талантлив е Vasyl Lomachenko, но за да ви дадем някаква представа, украинецът е споменаван като най-талантливият боксьор от времето на Muhammad Ali насам.
 
"Това момче, Vasyl Lomachenko, е най-великият боксьор, който съм виждал от времето на Muhammad Ali насам. Това момче има всичко" - Bob Arum.

 
"Влизайки на ринга, той не изглежда, че вярва, че е по-добър от противника си, той знае, че е. Той дори изглежда, че знае, че опонентите му знаят какво им предстои, а ако не знаят, в рамките на няколко рунда всички те научават от първа ръка"
 
"В момента всеки, който е по-малко от велик, ще бъде смутен от Lomachenko. Точно сега той трябва да се бие само срещу най-добрите и да затвърди статута си на недосегаем" - Rishad Marquardt, Boxing News 24.
 
Имайки предвид това, би било странно да си помислим, че привличането на 29-годишният боксьор в лагера на McGregor би билo лоша идея.
 
Въпреки това, предвид факта, че Lomachenko се подвизава при 59-килограмовите и не е известен със своята пробивна сила, украинецът може би е перфектният боец, който наистина може да вдигне нивото на McGregro, без неговият екип да се тревожи, че звездата на SBG може да бъде наранена.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес