Зареждане

Еди Хърн: Водим преговори за мач между Усик и Белю

Еди Хърн: Водим преговори за мач между Усик и Белю
Публикувано на: Юли 22, 2018 в 21:15 ч
Източник: isport.ua
Изпратено от: Marahaba
Еди Хърн, промоутър на бившия шампион в полутежка категория Тони Белю, съобщи, че вече работи по организирането на двубой между неговия клиент и абсолютния шампион в полутежка категория -  украинеца Олександър Усик.

Среща Усик против Белю  - това е най-доброто шоу, което може да организираме на този етап. Олександър заслужено спечели и с право може да се нарече най-добрия боксьор в света, независимо от категорията.

Дори и в случай че Тони Белю не слезе в долната категория, това няма да е проблем, доколкото съм запознат, Усик иска да се пусне в супер тежка категория. Разговарях с Тони още преди двубоя и той категоично заяви, че иска да проведе този двубой. Аз вече се свързах с екипа на Усик и следващата седмица преговорите продължават, допълни още Хирн.

Украинецът Олександър Усик записа победа над руснака Мурат Гасиев със съдийско решение след 12 рунда в обединителен мач за световните титли на четирите боксови федерации. Той получи още специалния трофей на Световни Боксови Суперсерии (WBSS).

Междувременно новоизпеченият абсолютен шампион започна да се подготвя за новото предизвикателство и евентуален двубой в тежка категория с двойна порция кебап.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес