Зареждане

Еди Хърн търси нов опонент на Джошуа, след като Дилиън Уайт отказа

Еди Хърн търси нов опонент на Джошуа, след като Дилиън Уайт отказа
Публикувано на: Юни 21, 2023 в 14:42 ч
Еди Хърн, промоутърът на бившия световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа, посочва, че няма да успее да постигне споразумение с Дилиан Уайт за реванш през август.

Миналата седмица Хърн вече заяви, че Уайт и неговите мениджъри са намерили предложението му за неприемливо, което е накарало ветерана промоутър да започне да проучва други възможности.

"Затова говорихме снощи с екипа на Уайт и тази сутрин", заяви Хърн пред IFL TV. "Направихме предложение и те сметнаха, че то е неприемливо. Може би сме твърде далеч от парите, за да осъществим този двубой. Разглеждаме двама други съперници за 12 август. Ключовото за нас е, че ако не можем да се бием с Дионтей Уайлдър, това не означава, че трябва да е Дилиън. Ей Джей го иска, това е битката, която Ей Джей искаше."

Сега Хърн предложи актуализация, като обясни, че Уайт вече не е в списъка на кандидатите за среща с Джошуа на предложената дата през месец август.

"Направихме му предложение, за което те ясно заявиха, че не е близо до техните очаквания, и, честно казано, след това преговорите бяха много малко. Той никога не е искал десет милиона. Не знам откъде дойде това", заяви Хърн пред Boxing Social.

Сега Хърн е в търсене на издръжлив съперник, който да подготви Джошуа за евентуален сблъсък с бившия шампион на WBC Деонтей Уайлдър през декември в Саудитска Арабия.

"Всеки от първите петнадесет. Нямам нищо против да бъда честен - Ей Джей ще се бие с Деонтей Уайлдър през декември - това е нашият 100% фокус. Така че той се нуждае от двубой срещу някой, който ще му позволи да работи под светлините на прожекторите върху всичко, върху което работи с Дерик Джеймс. Няма смисъл да се бие срещу някой, когото ще отстрани за един рунд. А и е трудно да се биеш с елитен боец от топ 3 или 5, когато четири месеца по-късно се биеш с Уайлдър", каза Хърн.

"Така че сме в малко трудно положение. Не мисля, че от Саудитска Арабия искат той да се бие, защото искат да е здрав за Уайлдър през декември. Но ние като екип - Дерик Джеймс, Антъни и 258 Management - смятаме, че за подготовката му ще е от полза този двубой да се проведе през август."

Джошуа се завърна на ринга през април, в първия си двубой с главния треньор Дерик Джеймс, за да спечели трудна победа в дванадесет рунда с единодушно решение над Джърмейн Франклин.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес