Зареждане

Еди Хърн: Само идиот може да одобри Майк Тайсън - Джейк Пол

Еди Хърн: Само идиот може да одобри Майк Тайсън - Джейк Пол
Публикувано на: Септември 9, 2024 в 02:00 ч
Промоутърът Еди Хърн открито постави под въпрос завръщането на боксовата легенда Майк Тайсън на ринга.

Легендарният Майк ще се завърне в професионалния бокс на 58 години и ще се изправи срещу ютубъра. Битката между двойката е насрочена за осем рунда и ще се проведе на 15 ноември на стадион AT&T в Далас. Този мач ще бъде вписан в официалните таблици. Последният мач на Тайсън е през 2005 г., преди почти двадесет години, когато той загуби от Кевин Макбридж.

През ноември 2020 г. той имаше демонстративен двубой с Рой Джоунс, който завърши наравно поради липсата на съдии. Впоследствие обаче настъпиха здравословни усложнения и изглеждаше, че на известната някога легенда му е омръзнало да се бори с проблемите. Той обаче се настърви от обещаните милиони и е категоричен, че ще се бие.

Хърн не е фен на битката и се дистанцира от нея.

„Какво всъщност става тук ? Някой от вас задавал ли си е този въпрос ? Имам късмета да работя в бизнес, в който не се налага да правим неща като изправяне на 60-годишни ветерани срещу 20-годишни момчета, защото тогава нямаше да мога да гледам на себе си в огледало. Всеки, който смята, че Тайсън все още трябва да се бие на тази възраст, или не се интересува от здравето си, или е пълен идиот. 

Майк Тайсън напусна бокса преди 20 години, нали ? Нещо такова беше. Тогава той беше напълно уреден. Някой наистина ли си мисли, че човек, който е приключил преди 20 години, сега трябва да се връща ? Разбирам, че Джейк Пол няма такъв опит, но той е млад, агресивен, силен. Никой от нас просто не заблуждава възрастта. Разбирам защо някой би си направил труда да организира тази битка, но аз лично се дистанцирам от нея.“, каза Хърн.

Хърн е прав, но за съжаление хората правят всичко за пари. Тайсън явно не е изключение.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес