Зареждане

Еди Хърн разкритикува 'инатливия' Дейна Уайт

Еди Хърн разкритикува 'инатливия' Дейна Уайт
Публикувано на: Април 8, 2020 в 12:18 ч
Боксовият мениджър Еди Хърн далеч не човек, който не обича да рискува. Миналата година промоутърът подсигури локация за 50 милиона долара, за да организира боксов сблъсък в тежката категория в Саудитска Арабия.

Като много други организатори на събития обаче, Хърн отмени всички предстоящи скоро битки заради пандемията от коронавирус.

Единствено президентът на UFC, Дейна Уайт отказва да се подчини на ситуацията и е на път да организира UFC 249 на 18-ти април във все още неназована локация.

"Невероятно е... в бокса няма кой да се мери с мен, но дори и аз не бих си помислил да организирам събитие на този етап.

Тази упоритост на UFC... Тя е един от факторите, които прави Дейна Уайт толкова успешен, но в даден етап трябва да спреш и да развееш белия глаг. Изненадан съм, че ESPN са се съгласили - очевидно им трябват рейтинги и пари. Но в момента Sky Sports и DAZN няма да ни позволят да правим събития. Цялото това нещо е демонстрация на лош вкус.

Дейна Уайт иска да е пионер - да докаже обратното на хората, които казаха, че няма да може да го направи. Но сега действа като луд."
 
Уайт не само е готов да продължи със събитията в САЩ, но и ще наеме частен остров, където ще провежда битките с международни участия.

За добро или за лошо е всичко това?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес