Зареждане

Еди Хърн: Джошуа щеше да смачка Уайлдър като червей

Еди Хърн: Джошуа щеше да смачка Уайлдър като червей
Публикувано на: Декември 25, 2023 в 10:00 ч
Дионтей Уайлдър загуби, a двубоят му с Антъни Джошуа е отменен.

Договорите вече бяха на масата и ни препращаха към края на март. Феновете щяха да видят битката, която беше отлагана шест години, но сега няма шанс за това. Условието на писмения договор беше и двамата бойци в тежка категория да спечелят подгряващите си дуели, но само един от тях успя да направи това.

Докато Антъни Джошуа имаше наистина добра битка с Ото Валин, Дионтей Уайлдър имаше трудности с Джоузеф Паркър. Той го удари само с деветнадесет чисти удара и беше на ръба да загуби с нокаут. Паркър беше по-добър и в крайна сметка спечели с решение на съдиите - 111-118, 110-118 и 108-120.

Еди Хърн не е впечатлен от Уайлдър и сподели, че Джошуа ще го смачка като червей.

„В крайна сметка  е добре, че стана така, както се получи. Стотици хиляди хора искаха битка между Джошуа и Уайлдър, но със сигурност нямаше да им хареса при това съзвездие. Дали Дионтей е остарял или просто винаги е бил толкова слаб, няма значение.

Определено бихме го смачкали като червей. Ето защо ще бъде по-добре, ако продължим напред. Тези договори бяха подписани, но ние се нуждаехме от победа на Уайлдър. Тя не дойде и тъй като AJ иска да стане трикратен световен шампион, тогава има смисъл само от битка с Филип Хръгович.

Той трябва да е следващият на опашката,“, каза Хърн.

Самият Уайлдър все още не е потвърдил официално края на кариерата си, но вече го спомена. Така че всичко може да е само въпрос на време. Единственото, което би могло да го убеди да остане, е някаква тлъста пачка пари, която никой няма да му даде след такова представяне.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес