Зареждане

Еди Хърн: Джошуа напълно ще унищожи Кубрат Пулев

Еди Хърн: Джошуа напълно ще унищожи Кубрат Пулев
Публикувано на: Ноември 21, 2020 в 15:00 ч
Еди Хърн, английският промоутър на Антъни Джошуа, който държи титлите в тежка категория на IBF, IBO, WBA, WBO излезе с предупреждение към Кубрат Пулев. Хърн твърди, че "AJ" изглежда сензационно в своя тренировъчен лагер преди битката с Кобрата.

Двамата ще се бият на 12-ти декември в Лондон, а залогът ще са поясите в категорията. Хърн вярва, че нашето момче няма шанс. Той споделя, че Джошуа възнамерява да нанесе съкрушителна загуба на задължителния претендент за титлата на IBF. Ето какво още каза Хърн:

Вчера отидох да го видя и той изглеждаше абсолютно сензационно. Той се движи толкова добре. Знаем, че е довел няколко нови треньори с Роб Маккракън, който ръководи. Антъни се учи, той удря толкова силно, толкова рязко, толкова бързо. Мисля, че това ще бъде тежка битка срещу Кубрат Пулев. 

Също така мисля, че Джошуа ще го унищожи напълно. Мисля, че ще успее да го пречупи и да го накаже. AJ винаги ще бъде спокоен, скромен човек. Вярвам, че след като видях подобрението, което направи ще получите вълнуващо представяне от Антъни Джошуа. 

Изнервен съм, защото това е при затворени врати. Той никога преди не е изпитвал такова нещо сред професионалистите. Антъни е свикнал да излиза пред 90 000 души. Това е различен вид предизвикателство. 

Всичко, което трябва да направи, е да победи Кубрат Пулев и аз наистина вярвам, че той ще го направи в брилянтен стил и ще докаже на всички, че е най-добрия в тежка категория в света.

Джошуа е с рекорд 23-1 на ринга и нокаутира 21 от своите съперници. Ще успее ли Кобрата да се справи с него ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес