Зареждане

Еди Хърн: Чух, че Нгану ще се бие с Дерек Чисора през декември

Еди Хърн: Чух, че Нгану ще се бие с Дерек Чисора през декември
Публикувано на: Юни 23, 2023 в 11:00 ч
Шефът на промоутърската компания Matchroom Boxing Еди Хърн разкри, че бившият шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану (17-3) може да се изправи срещу 39-годишния британец Дерек Чисора (33-13) в дебютния си боксов мач.

Нгану и PFL обявиха партньорството си на 16 май тази година. Камерунецът ще се състезава в новата дивизия Super Fight, която беше създадена, за да привлече бойци, които да подпишат договори при по-добри условия.

"The Predator" планира дебют в PFL през 2024 година, а тази година иска да се бие в бокса. Ако вярваме на Хърн, тогава Нгану ще излезе срещу Чисора.

"Чух, че Нгану ще се бие с Чисора през декември. Саудитците искат да организират събитие от висок ранг в тежка категория. Всъщност харесвам тази битка, защото не мисля, че Франсис ще се състезава с Фюри или Антъни Джошуа.

Франсис иска голям хонорар. Нгану наистина може да удря. Ако удари Фюри, Ей Джей или Чисора, той може да спечели битката. Не знам какво иска Франсис, но става дума за десетки милиони долари.", заяви Хърн пред The MMA Hour.

Ще успее ли Нгану да пожъне успехи в бокса ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес