Зареждане

Eddie Hearn позитивен, че срещата на Wilder и Joshua ще се състои

Eddie Hearn позитивен, че срещата на Wilder и Joshua ще се състои
Публикувано на: Април 27, 2018 в 13:42 ч

Anthony Joshua е все по-близо до срещата си с Deontay Wilder след като тази седмица обсъдиха оферта за 50 милиона долара.

Отборът на Joshua имаха изключително кратък срок да приемат, но Hearn все още не е запознат в детайли с предложението и искаше да го обсъдят днес. Самият промоутър споделя:

"Вярвам, че ще се случи. Започваме преговори. Направихме им предложение, а и те ни върнаха оферта."

"Има други модели и предложения, които да разгледаме - различни варианти, които да обмислим. Но преговорите продължават."

WBC шампионът Wilder разкри предложението (50-50 разпределение на приходите и гаранция от 50 милиона долара за Joshua) в интернет преди няколко дни, с което притежателят на IBF, WBA и WBO титлите беше първоначално съгласен.

"Дали е просто реклама ил истинско предложение - със сигурност приближава срещата до осъществяване."

"От наша страна няма спор, че Joshua иска този двубой. Вярвам, че и Wilder има същото желание."

"Започнахме преговори. Всички са развълнувани, всички говорят. Дали ще се получи? Навярно, ще трябва да се запознаем в детайли с офертата. Дали има друг модел, по който можем да се сработим? Може би. Всичко е възможно."

"Ако предложението е добро, имаме интерес. Всичко е в детайла, а нашата работа е да го разгледаме подобаващо."

"Отговорих им, че сме заинтересовани, но искаме да видим доказателство за обещаните пари - някаква гаранция. Има много какво да дискутираме."

"Странно е да се пращат такива мейли между боксьори."

"Сигурен съм, че имат нещо предвид. В екипа на Wilder има стойностни хора, които се занимават сериозно с бокс. Но все пак трябва да говорим. Ако искат от нас 50 милиона, ще ги имат - защо не ни покажат, че и те разполагат с парите?"

"Няма как да очакват да приемем офертата само след един мейл - трябва ни договор, да се запознаем с условията."

Ключов момент е и задължението на Wilder да защитава WBC титлата си срещу Dominic Breazeale.

"Мисля, че се разбраха за Dominic Breazeale - през юни или юли. От WBC ни го казаха."

"Казаха, че Wilder ще защитава срещу Breazeale и победителят ще се изправи срещу победителя от срещата между Dillian Whyte и Luis Ortiz. Може би държат Breazeale като резервен вариант."

"Ако Joshua срещу Wilder не е следващата среща, трябва да я направим след това. Но да го забравим това. Нека я направим сега."

Joshua обедини IBF, WBA и ВБО титлите, надвивайки Joseph Parker миналия месец, след като Wilder отбеляза 40-тата си победа, нокаутирайки Ortiz.

Joshua трябва да защитава WBA титлата срещу Alexander Povetkin, Whyte или Jarrell Miller, ако не се изправи срещу Wilder в следващия си двубой.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес