Зареждане

Eddie Hearn: Битката между Joshua и Wilder ще е безсмислена, ако някой от двамата загуби

Eddie Hearn: Битката между Joshua и Wilder ще е безсмислена, ако някой от двамата загуби
Публикувано на: Март 21, 2019 в 11:01 ч
Eddie Hearn признава, че вече е на ръба на търпението и е абсолютно гневен,защото не може да уредят битката между шампионите Anthony Joshua и Deontay Wilder. Битката между двамата ще обедини поясите, но все нещо се случва и двете страни не успяват да се разберат. Миналата година двамата бяха близо до битка, но не успяха да уредят финансовата част и всичко се разпадна. Сега двамата шампиони вече имат насрочени защити на поясите си. Wilder ще брани пояса на WBC срещу Dominic Breazeale през май, а AJ ще защитава титлите на WBA (Super), IBF, WBO, IBO срещу Miller през юни. Определено всичко ще се промени, ако някой от двамата загуби и Hearn осъзнава този факт:



Нека направим битката сега. Ако Breazeale успее да победи Wilder, или ако Miller победи AJ, то ние губим най-голямата битка в бокса. Загуба на някой от двамата ще развали всичко. Надявм се, че двамата ще успеят да победят. Много е дразнещо, но вече стана ясно това, което двамата ще направят през следващите месеци и те трябва да спечелят битките си.

Тяхна отговорност е да се представят добре и се надявам, че те го осъзнават. В крайна сметка трябва да дадат на феновете това, което искат, а то е най-голямата битка в бокса. Надявам се, ще се случи в края на годината.  








Прав ли е Hearn и загуба ще развали ли рекламата за мега битка между Wilder и AJ ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес