Зареждане

Джошуа: Спечелих 5 рунда в битката с Усик

Джошуа: Спечелих 5 рунда в битката с Усик
Публикувано на: Юли 26, 2022 в 04:00 ч
Двукратният световен шампион в тежка категория, британецът Антони Джошуа вярва, че спечели пет рунда в битката с украинеца Александър Усик.

Миналия септември Антъни Джошуа беше надигран на стадион Тотнъм Хотспър и падна с единодушно решение от Александър Усик. Двамата направиха здрава битка в Лондон, но в крайна сметка украинската звезда си тръгна с титлите на WBA (Super), IBF, WBO и IBO в тежка категория. 

Изглеждаше неизбежно продължението да се случи, и въпреки че са минали единадесет месеца, най-накрая ще го видим на 20 август, когато двойката се срещне в Rage on the Red Sea в Саудитска Арабия. 

 „Онзи ден Робърт Гарсия ми каза по време на тренировка: „Виж, всички в тежка категория тренирате, защото искате да спечелите титлите. Тренирайте, сякаш нямате нищо." 

Това просто ми напомня, че не можеш да се чувстваш комфортно в ситуация като тази. 

Може би разбрах, когато срещнах трудности в битката с Усик. Зрението ми се влоши малко, окото ми се поду, но това е нормално, няма проблеми. Ние сме създадени за това. 

Честно казано, чувствах, че оставам в битката. Той печели първите два рунда, като аз печеля третия. Мисля, че той спечели 7 рунда от 12, а аз спечелих 5 рунда“, каза Джошуа пред JD Official. 

Ще успее ли Антъни да се върне на върха ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес