Зареждане

Джошуа: Ще нокаутирам Кубрат Пулев в 11-ия рунд!

Джошуа: Ще нокаутирам Кубрат Пулев в 11-ия рунд!
Публикувано на: Март 4, 2020 в 10:53 ч
Източник: novsport.com
Антъни Джошуа се закани да нокаутира Кубрат Пулев в 11-ия рунд на мача за световната титла по бокс в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF). Срещата е на 20 юни на стадиона на футболния Тотнъм в Лондон.Шампионът разкри в интервю за компания за онлайн залози, че вероятно ще приложи различна тактика от тази, с която си върна поясите в реванша с Анди Руис.

Джошуа вярва, че Кобрата ще се боксира умно, тъй като вече веднъж е пропуснал шанса си да стане световен шампион.



”Той е в играта от известно време. Изкачи се до най-високото ниво, но беше победен (б. ред. - от Владимир Кличко). Той показа, че умее да се движи по ринга, но загуби. Веднъж вече имаше своя шанс, а сега се връща за втори, като най-вероятно ще се опита да изиграе ходовете си правилно. Очаквам по-изчистен и умен Пулев. Знам, че той може да удря, защото има няколко нокаута във визитката си”, каза британецът.

”Стиловете ни си приличат”, каза още шампионът. "

Със сигурност ще имаме сериозен мач. Ще видите много умения и най-вероятно ще се стигне до нокаут, защото имате двама боксьори, които умеят да удрят.Антъни Джошуа има 23 победи (21 с нокаут) и 1 загуба. Активът на Кобрата на професионалния ринг е 28 победи, 14 от които с нокаут, и 1 загуба.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес