Зареждане

Джон Готи III заплашва Мейуедър след масовото сбиване в показното им

Джон Готи III заплашва Мейуедър след масовото сбиване в показното им
Публикувано на: Юни 13, 2023 в 08:00 ч
На 11 юни Флойд Мейуедър-младши проведе още един демонстративен мач във Флорида.

Битката му беше от особен интерес, защото негов съперник беше Джон Готи III. Любопитно е, че събитието премина под мотото „Фамилното име има значение“. И всичко това, защото противникът е внук на световноизвестния бос на нюйоркската мафия.

Флойд не се страхуваше да избере такъв противоречив съперник и очевидно си навлече сериозни проблеми. По време на битката напрежението между бойците удари тавана. Те изобщо не се стесняваха и открито се обиждаха, като си разменяха жестоки удари.

Реферът Кени Бейлис няколко пъти предупреди съперниците, че е готов да спре двубоя всеки момент. Но Флойд и Джон бяха ядосани един на друг. Те продължиха словесната разправа, която накрая ядоса рефера, който реши да спре битката.

Готи III обаче не се спря. Наследникът на мафията се нахвърли върху Мейуедър и започна да нанася удари. Противниковите отбори веднага нахлуха на ринга, което доведе до масово сбиване. За щастие няма тежко пострадали.

След двубоя Готи III нападна Мейуедър със заплахи:

 „Флойд, сега си враг до края на живота ми.“, написа Готи III към серия от обиди по адрес на Флойд.

Флойд избра опасен противник, който има връзки и възможности. Хора като Готи не прощават обиди, така че Флойд по-добре да намери изход и да се помири с него.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес