Зареждане

Джо Роугън вярва, че Майк Тайсън може да нокаутира Джейк Пол

Джо Роугън вярва, че Майк Тайсън може да нокаутира Джейк Пол
Публикувано на: Август 29, 2024 в 02:00 ч
Майк Тайсън има голям шанс да нокаутира Джейк Пол в предстоящия им боксов мач. Това казва Джо Роугън, YouTube сензацията и коментатор на UFC. Роугън дава зелена светлина на "Железния" Майк за мача. Битката, насрочена за 15 ноември на стадион AT&T в Арлингтън, Тексас, обещава да бъде голямо зрелище и ще бъде предавана на живо по Netflix.

В своя подкаст Роугън изрази мислите си за битката и опасенията около Тайсън, който приема предизвикателството на почти 60-годишна възраст. Битката първоначално беше насрочена за юли, но трябваше да бъде отложена, след като Тайсън се оттегли поради спешна медицинска помощ заради язва.

Боксовата легенда и бивш шампион в тежка категория получи зелена светлина от лекарите и сега отново е в тренировка, за да се подготви за завръщането си на ринга. Джо вярва, че Майк може да те унищожи, въпреки че вече не е първа младост.

„58 години си е 58 години. Няма значение какво взимаш и какво правят за теб, оставаш на 58 години. Но 58-годишният Майк Тайсън не е 50-годишният Майк Джоунс, който живее надолу по улицата. Той е различен човек, все още може да ти разбие главата, ако те хване. 

Не става въпрос за това, че той е на 58 години. Въпросът е, че той е Майк Тайсън. Ако те удари, няма значение на колко години е . Майк Тайсън все още може да те унищожи.", каза Роугън.

Роугън остава убеден, че Тайсън е сила, с която трябва да се съобразяват на ринга дори и на 58-годишна възраст. Ще може ли Тайсън да бие Пол ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес