Зареждане

Джо Роугън: Тайсън Фюри подцени Франсис Нгану

Джо Роугън: Тайсън Фюри подцени Франсис Нгану
Публикувано на: Ноември 19, 2023 в 08:00 ч
В последно време малко събития са привлекли толкова внимание като двубоя между Тайсън Фюри и Франсис Нгану в Саудитска Арабия. Сблъсъкът между тези двама титани остави света поразен, разпалвайки дискусии и спекулации в общността на бойните спортове.

На 28 октомври Нгану излезе на боксовия ринг за дебюта си в професионалния бокс. Той се изправи срещу големия шампион в тежка категория Тайсън Фюри. Въпреки че влезе като аутсайдер, Франсис се противопостави на всички шансове, за да даде забележително представяне, което плени публиката по целия свят.

Оттогава феновете на спорта са нетърпеливи да научат какво ще направи Нгану в бъдеще. Джо Роугън се включи с неговата гледна точки в скорошния епизод на JRE.

„Вземете колкото можете повече пари. Това мисля, че трябва да направят. Изправете го срещу боксьор в тежка категория, който може да победи и който има добро досие. Някой, който е в спора за топ десет. Ако Франсис нокаутира този човек, тогава те могат да се опитат да убедят Тайсън Фюри за реванш. Това би било лудост и мисля, че Саудитска Арабия има достатъчно пари, за да го направи. 

Те може да успеят да примамят Тайсън с пари, променящи живота на поколенията. Той със сигурност подцени Франсис. Не знам как е тренирал за Франсис. Той каза, че е тренирал толкова усърдно, колкото винаги, което е възможно, защото винаги изглежда по този начин. Подобно на Фьодор Емеляненко, той има това много обезоръжаващо тяло и се шегува с него. 

Тайсън е характер. Обичам го до смърт, но мисля, че ако сега знае срещу какво се изправя и просто се боксира с истинско разбиране за последствията от допускане на грешка, мисля, че това вероятно е различна битка. Едно от нещата, които виждате от Тайсън Фюри, когато има реванш, е, че той се представя много по-добре. Битките с Дионтей Уайдлър са перфектен пример.", каза Роугън.

Ще видим ли реванш между Нгану и Фюри ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес