Зареждане

Джо Роугън: Флойд е гений, а Пол е невероятен

Джо Роугън: Флойд е гений, а Пол е невероятен
Публикувано на: Юни 8, 2021 в 13:00 ч
Джо Роугън е бил доста нетърпелив за показното между Флойд Мейуедър и Логан Пол. Двамата се биха в Маями и срещата стигна до края на 8-те рунда по 3 минути.

Флойд изобщо не си даваше зор и не успя да нокаутира своя съперник, който беше по-едър, по-млад и по-тежък от него. 44-годишната легенда се качи на ринга, за да обере банката и го направи.

Много фенове са разочаровани, че платиха 50 долара за PPV, но Роугън не е от тях. Легендарният коментатор и анализатор смята, че срещата е била интересна и засипа с похвали двамата в социалните мрежи. Ето какво написа Роугън:

Бях изненадан колко нетърпеливо очаквах тази битка. Бях много развълнуван още след началото на първия рунд. Мисля, че беше доста очарователно. Флойд Мейуедър е истински гений в повече от едно направление. 

Той е може би най-великият боксьор на всички времена и в здрача на кариерата си е успял да спечели стотици милиони долари в битки с хора, които наистина нямат шанс да го победят. Просто шибан гений. 

Той е измислил начин да се състезава в 40-те си години и да печели повече пари от всеки друг боксьор. Наистина е невероятно. Той е доста уверен, за да се бие с 20 години по-млад съперник, който е с 15 кг. по-тежък. Не много от най-великите боксьори биха приели нещо такова. 

Мисля, че трябва да го оценим, докато е сред нас. Логан Пол изкара 8 рунда с превъзходен шампион в няколко категории и това е невероятно. Той оцеля и дори успя да нанесе няколко удара. Впечатляващо е, че издържа всички рундове. 

Когато сте там с майстор като Флойд, той непрекъснато ви притиска и е толкова ефективен и сдържан, че никога не избледнява. Да, това беше фрийк шоу и битките в бокса между шампиони са по-добри, но това беше интересно. Поздрави, че ни накарахте да ви гледаме.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес