Зареждане

Джейк Пол срещу Нейт Диаз, след като бие Аскрен

Джейк Пол срещу Нейт Диаз, след като бие Аскрен
Публикувано на: Януари 27, 2021 в 16:15 ч
Снимки: Insider / MMA Junkie
Джейк Пол срещу бившия шампион на Bellator и ONE Championship, Бен Аскрен е вече официално планиран.

Въпреки това YouTube звездата продължава да крои планове и за след това.

След като предизвика няколко известни имена в ММА, Пол не прескочи Нейт Диаз. Победителят от The Ultimate Fighter 5 дори му отговори.

Според Пол, Диаз е приел заканите толкова лично, че двубой между тях е напълно възможно да се случи.

"Джейк Пол срещу Нейт Диаз ще се случи," завяи Пол. "Преговаряме с отбора на Диаз. Той иска да го направим също. Има още два двубоя обаче с UFC. Ще видим какво ще стане. Ако се освободи от договора си, тогава го правим."

Подобно на Аскрен, който е следващият опонент на Пол за 17-ти април, Диаз ще трябва или да получи разрешение от UFC, или да се освободи от договора си, изпълнявайки го до край. В противен случаи приказките за двубой между двамата остават само думи. В действителност е трудно да си представим, че организацията ще позволи подобен спектакъл без да получи нещо в замяна.

Пол е едва на 24 години и има 2 победи на боксовия ринг. Аскрен обаче ще бъде първият професионален боен атлет, срещу когото YouTube звездата ще се изправи.

За последно Пол излезе на ринга през ноември, когато нокаутира бившият баскетболист Нейт Робинсън във втория рунд. Преди това през януаи победи с ТКО друга YouTube звезда, AnEsonGib, в първия рунд.

И двата му двубоя бяха 6-рундови, а този с Аскрен е планиран за 8.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес