Зареждане

Джейк Пол ще изкара повече пари от Махачев и Волкановски взети заедно

Джейк Пол ще изкара повече пари от Махачев и Волкановски взети заедно
Публикувано на: Февруари 23, 2023 в 00:00 ч
На 26 февруари в Саудитска Арабия ще се проведе боксова вечер, която привлича вниманието на феновете.

Джейк Пол и Томи Фюри най-накрая ще премерят сили в главната битка на вечерта. Двамата нажежиха подобаващо атмосферата около двубоя си. И Джейк, и Томи твърдят, че ще спечелят с нокаут. Това е причината организаторите да не пестят хонорари в тази вълнуваща битка.

От Sportszion решиха да повдигнат завесата на тайната около условията на предстоящия боксов мач. Съобщава се, че Пол има гарантирани 3,2 милиона долара и с 65% от приходите от PPV, това може да нарасне до близо $9 милиона долара.

Това наистина са много големи цифри, които почти никой не може да вземе в ММА. Според получените данни Ислам Махачев е спечелил $ 1,1 милиона долара, а още по-малко е взел Александър Волкановски - 1,08 милиона долара.

В момента двамата са най-добрите в света, но това не личи в техните банкови сметки. Разбира се, двамата може да се оплакват от несправедливост, но те определено трябва да се научат от Пол и Фюри как да рекламират битките си.

Томи и Пол не спираха да се хапят в социалните мрежи и в медиите. Това е нещо, което не видяхме при Махачев и Волкановски. За съжаление цирковете в бойните спортове ти носят повече приходи, а Ислам и Алекс не ги бива в това.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес