Зареждане

Джейк Пол се нави на нов двубой с Томи Фюри

Джейк Пол се нави на нов двубой с Томи Фюри
Публикувано на: Ноември 16, 2022 в 00:03 ч
Джейк Пол отново се съгласи да се изправи срещу професионалния боксьор Томи Фюри, но добави краен срок за подписване на договор.

Пол отбеляза 6-0 на ринга, откакто се впусна в кариера в бойните спортове. Съвсем наскоро „The Problem Child“ победи бившия шампион на UFC в средна категория Андерсън Силва.

След победата си в Аризона миналия месец, Пол предизвика друг ветеран от смесените бойни изкуства в лицето на Нейт Диаз, който наскоро напусна UFC и присъстваше на битката.

Но само седмици по-късно едно старо съперничество отново се разпали в Абу Даби. Миналия уикенд британският боксьор Томи Фюри, полубрат на шампиона в тежка категория Тайсън, се завърна в игра на събитието Global Titans, изправяйки се срещу Роли Ламбърт в демонстративна битка.

След двубоя Фюри и баща му размениха думи с Пол, който беше на коментаторския ринг за състезанието.


Скоро след това Джон Фюри заяви, че мениджърът на Пол устно се е съгласил да се изправи срещу „TNT“ в началото на следващата година. Двамата преди това имаха уговорка да се бият в два различни случая, като Фюри се оттегли миналия декември и миналото лято.

Независимо от това, въпреки че бе категоричен че Фюри е „изпуснал влака“ и е загубил възможността да се изправи срещу него, Пол даде положителна реакция на твърденията от лагера на британеца.

Във вторник Пол съобщи, че неговият мениджър устно се е съгласил за трети опит за резервиране на битка с Fury за 2023 г.

„The Problem Child“ не само прие публично предизвикателството за февруари, но също така предположи, че би бил повече от готов да прекоси океана, за да се изправи срещу Фюри в Манчестър или столицата на Англия.

Пол постави и краен срок за подписване на договор от "TNT".

„Драги Франк Уорън, съгласен съм да се бия с Томи в Манчестър или Лондон през февруари. Ще дойда в страната му - без повече да бягане. Бебето му трябва да се роди тогава и ти каза, че няма проблем. Тъй като Джон е категоричен, че сме се съгласили, давам ти 7 дни да представиш подписан договор от Томи или продължавам напред.”


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес