Зареждане

Джейк Пол предизивка Макгрегър: Страх те е, ирландска к*чко

Джейк Пол предизивка Макгрегър: Страх те е, ирландска к*чко
Публикувано на: Декември 16, 2020 в 00:00 ч
YouTube звездата и настоящ боксьор, Джейк Пол изобщо не подбира противниците си, след като предизвика бившия шампион на UFC, Конър Макгрегър.

Пол съвсем наскоро нокаутира брутално баскетболиста от NBA, Нейт Робинсън и явно е натрупал доста увереност, тъй като предложи на Макгрегър 50 милиона долара, за да излезе на ринга срещу него.
 
 
"Какво правиш, ирландска п*тко?

Добро утро, Конър Макгрегър - знам че сигурно в момента пребиваш старчета в някой бар или може би лъскаш бастуна, понеже ти е писнало да е*еш жена си. Човече, тя е 4-ка - можеш много по-добре.

Екипът ми ти изпрати оферта за 50 милиона долара тази сутрин- 50 милиона в брой, гарантирани пари за най-скъпата оферта, която някога ще имаш," сподели Пол, имитирайки Макгрегър с пура и цигара.

"Но теб те е страх да се биеш с мен, Конър! Бягаш от мен, защото не искаш да загубиш от ютубър. Ти си 0-1 в бокса. Аз съм 2-0."

 
Малко след това пък ютубърът издири съотборника на ирландеца, Дилън Данис на улицата и го замеря с балони пълни с вода.

Вижте също:  Джейк Пол нападна 'к*чката на Макгрегър' Дилън Данис на улицата
 
Братът на Пол - Логан, който също е инфлуенсър в YouTube, ще се изправи срещу Флойд Мейуедър през февруари. Той пък се прицели в Дъстин Поирие - следващия опонент на Макгрегър, твърдейки, че кучето му имало повече последователи в Instagram от 31-годишният американец.

Какво е мнението ви за тази офанзива от ютубъри към звездите в бойните спортове?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес