Зареждане

Джейк Пол: Не мога да повярвам, че Флойд побесня заради шапка

Джейк Пол: Не мога да повярвам, че Флойд побесня заради шапка
Публикувано на: Май 18, 2021 в 00:00 ч
Джейк Пол си направи сериозна реклама на гърба на легендата Флойд Мейуедър. Звездата от YouTube застана опасно близо до Мейуедър и се уговаряха за битка. Изневиделица Джейк открадна шапката на Флойд, който избухна в ярост и се нахвърли с удари на много по-младия си съперник.

“Money” побесня и започна да крещи, че ще убие 24-годишния си сънародник. Много хора бяха изненадани от реакцията на Флойд, който винаги е изглеждал спокоен. Само с една своя постъпка Джейк успя да ядоса Мейуедър и постигна нещо, което Конър Макгрегър не успя да направи.

Пол даде интервю на Чеъл Сонен и коментира следното за историята с Флойд:

Около мен имаше 8 човека, които ме удряха в краката и крещяха да им дам шапката. Казах им, че няма да я пусна. В крайна сметка ми взеха шапката. Аз видях Флойд Мейуедър, който беше бесен и не можах да повярвам. Един от неговите охранители ме държеше за тениската и не успях да избягам. 

Флойд се опитваше да ме удари през неговия охранител. Забавното беше, че нито един от неговите удари не ме стигна и той удари своя охранител в главата. Не мислех, че Флойд ще побеснее заради шапка. Това е шоу бизнеса. Не вярвах, че тази случка ще стане толкова полупярна. 

Очаквах хората да си кажат, че е забавно. Аз си казах, че нещо такова би било забавно. Малкото хлапе Джейк Пол краде шапката на някого. Станах известен и нищо не се промени. Не съм различен от преди. Все още пия същото кафе и се обличам по същия начин като преди. 

Баща ми каза, че ще движа със звезди, но в крайна сметка всички сме хора. При срещата ни с Мейуедър гледах на всички като на обикновени хора и се забавлявах.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес