Зареждане

Джейк Пол не изключва битка в BKFC с Майк Пери

Джейк Пол не изключва битка в BKFC с Майк Пери
Публикувано на: Юни 22, 2024 в 02:00 ч
Джейк Пол не изключва битка в BKFC срещу Майк Пери.

На 20-ти юли двамата ще направят боксов мач в Тексас. До тази битка се стигна, след като Майк Тайсън отпадна от срещата с ютубъра. Така на Пери се отвори възможност да изкара големи пари в бокса. Майк се превърна в голяма звезда в битките с голи ръце, които организират от BKFC.

Там той все още няма загуба, а Джейк намекна за възможен реванш с Пери в ММА или в BKFC. Пери загуби дебюта си в професионалния бокс през 2015 г., но това не му попречи да се обяви за „Крал на насилието“. 27-годишният Пол има рекорд 9-1 на ринга, като единственото му поражение идва срещу Томи Фюри, 25-годишният брат на Тайсън Фюри, през март 2023 година.

„Мисля, че битка между мен и Пери в MMA или Bare-Knuckle би била много интересна. Нека първо да видим какво ще се случи на 20 юли, но съм отворен за това. Искам да направя ММА битка и мисля, че Пери всъщност е добър опонент както за ММА, така и за Bare-Knuckle.”, каза Пол.

Все още не е ясно дали Пол наистина ще премине към Bare-Knuckle. Първо трябва да се справи с Пери на боксовия ринг. Напрежението е осезаемо и феновете могат да очакват голяма битка.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес