Зареждане

Джейк Пол към Мейуедър: Ще взема нулата на този страхливец

Джейк Пол към Мейуедър: Ще взема нулата на този страхливец
Публикувано на: Септември 27, 2022 в 12:00 ч
Блогърът и боксьор Джейк Пол (5-0) реагира на думите на бившия световен шампион в пет тегловни категории Флойд Мейуедър-младши (50-0), който каза, че Пол се бие само с ММА бойци и ютубъри, страхувайки се от професионални боксьори.

"Money" сподели, че е готов да заложи своя непобеден статут в битка срещу Пол. Условието е Пол да се бие на килограмите на Мейуедър. Това означава, че Джейк ще трябва да свали 20 килограма, за да се бие с голямата легенда в бокса.

"Проблемното хлапе" отговори на Мейуедър и се закани, че ще отнеме неговия непобеден статут.

„Дами и господа, само си представете, през 2022 г. Флойд Мейуедър унищожава своето наследство, като се бие с непознати хора, губейки парите и времето на своите фенове. Той дори не знае срещу кого се бие. 

Флойд се бори да спечели малко пари, за да плаща данъците си. Флойд Мейуедър казва на Джейк Пол, че ще се бие с Джейк Пол, само ако той свали до 63,5 килограма. Не мога да повярвам.

Флойд, ще се бия с теб. Знаете, че това е една от най-големите битки в бокса. Аз тежа 79 кг, ти си 75 кг. Можем да спечелим няколкостотин милиона долара. Какво е оправданието ти ? 

Не те интересуваше колко тежи брат ми, тогава защо те интересува колко тежа аз ? Знаете какво ще стане. Ще ти взема нулата. Взех ти шапката, ще ти взема и нулата. 

Ще намерите начин да избегнете битката. Ти каза, че щом професионален боксьор се изправи срещу мен, тогава ще ме унищожи. Защо не тръгнеш срещу мен ? Има само един Мейуедър. 

Но той се страхува да се бие с Джейк Пол. Не мога да повярвам какво се случва . “, каза Пол в Twitter.

Страх ли тресе Мейуедър ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес