Зареждане

Джейк Пол към Кормие: Ще ти сритам дебелия задник в стил Миочич

Джейк Пол към Кормие: Ще ти сритам дебелия задник в стил Миочич
Публикувано на: Април 22, 2021 в 00:00 ч
Интернет сензацията Джейк Пол пожъна пореден успех в бокса и стовари тежък удар върху ММА обществото. Звездата от YouTube успя да нокаутира Бен Аскрен миналия уикенд за по-малко от 2 минути. Пол вбеси много ММА бойци, които се изредиха да го предизвикват.

Легендата на UFC Даниел Кормие се изказа доста критично към Аскрен, който изложи ММА бойците. Интересното обаче беше, че преди битката между Пол и Аскрен, Кормие беше убеден, че Бен ще победи.

Това не се хареса на Джейк Пол и той реши да критикува Кормие, защото бил фалшив и обърнал гръб на своя приятел. Пол реши да предизвика Кормие и се закани, че ще срита неговия дебел задник в стил Миочич:

Има толкова много фалшиви шибаняци в това поколение. Даниел Кормие говореше как неговия човек Аскрен ще ме бие, защото ме бутнал по време на заставането ни лице в лице. Аз обаче го нокаутирах и Кормие започна да обвинява Аскрен, че причинил това на ММА обществото. Кормие, кучко, млъквай. 

Ще ти спукам от бой дебелия задник както го направи Миочич. Кълна се в Бог, че ще спукам от бой Даниел Кормие. Уважавам го и той е страхотен атлет. Не трябва така да обръща гръб на неговия човек. Това показва неговия истински характер. Ще се бия с Кормие. Нека раздвижим PPV. 

Платиха ми добре, но сега искам повече. Не съм алчен, но искам да покажа на моите партньори, че правя цифри. Аз съм тук за дълго, а не за 1 битка и край. Следващата битка ще е по-луда от предишната. 

Кой е следващ за Пол ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес