Зареждане

Джейк Пол: Готов съм за Биспинг и Андерсон Силва

Джейк Пол: Готов съм за Биспинг и Андерсон Силва
Публикувано на: Април 28, 2022 в 13:00 ч
Джейк Пол е готов да се бие с ММА легендите Майкъл Биспинг и Андерсон Силва.

Звездата от YouTube, който се превърна в боксьор не се страхува от никого. Пол споделя, че ако говориш глупости за него и си в категорията му, тогава ще се видите на ринга. В последните няколко седмици Пол не спира да се хапе с Биспинг в социалните мрежи.

Биспинг е бивш шампион на UFC и се оттегли от ММА преди 4 години. Майкъл е член на Залата на славата на UFC. Джейк е готов и за Андерсон Силва, който е един от най-великите ММА бойци в историята.

"Паяка" спря с битките в клетката и се насочи към бокса. Миналата година Андерсон записа 2 победи на ринга и следващия месец пак ще се боксира. Джейк няма търпение да го гледа и е готов да се качи на ринга с него, за да види колко е корав.

"Има много напрежение в моите битки. Това е причината да са толкова вълнуващи. Изпитвал съм доста неща, които останалите бойци не са. Има боксьори, които имат повече опит от мен. Аз обаче имам голямо напрежение около себе си. Медии, големи събития и големи пари. Уморих се да влача промоциите. 

Уморих се да върша цялата работа. Дори и за битката ни с Томи Фюри, той почти не правеше реклама. Тайсън Фюри и баща му рекламираха повече битката ни, отколкото Томи. Той се оттегли от срещата ни, а това беше дразнещо. Сега искам съперник, който да помогне за продаването на платените гледания. 

Не ми пука за критиките. Ако си мъж на моите килограми и говориш глупости, а можеш да се биеш, тогава нека уредим нещата на ринга. Писна ми от тези бойци на UFC, които се мислят за корави. Всичко започна с Бен Аскрен, след което и Тайрън Уудли. Доказах, че мога да ги бия. 

Ако ще говорят глупости в социалните мрежи, тогава да се бием на ринга. Нека видим колко са корави наистина. Много бих искал да се бия с Майкъл Биспинг. Да, Андерсон Силва също. 

Нека първо видим как ще мине събитието му и как ще се представи. Определено съм готов за него" сподели Пол пред The MacLife.

Може ли Пол да бие Биспинг или Силва ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес