Зареждане

Джейк Пол: Чувствам, че съм като Роки Балбоа

Джейк Пол: Чувствам, че съм като Роки Балбоа
Публикувано на: Октомври 26, 2021 в 02:00 ч
Интернет звездата Джейк Пол твърди, че се чувства като Роки Балбоа. Пол реши да стане професионален боксьор и дебютира в началото на 2020 година. Той успя да нокаутира Али Луи Ал-Фахри, по-известен като AnEsonGib. В края на годината Пол се завърна и нокаутира Нейт Робинсън.

Проблемното хлапе реши да се обърне към ММА обществото и си уреди битка с Бен Аскрен. Пол успя да го нокаутира през април тази година в първия рунд. Последва битка и с Тайрън Уудли, която Пол успя трудно да спечели с раздвоено решение.

Много хора се съмняват в него, но Джейк продължава да опровергава хората. Сега той се готви за битка с Томи Фюри, която е насрочена за декември в Маями. В интервю за медиите в САЩ Пол сподели, че обича бокса и вече не се бие само за парите:

Парите, влиянието и славата вече не са това, което ме удовлетворява. Намирам по-голямо удовлетворение в действителния процес, в истинския спорт и истинското изкуство на бокса, защото просто обичам нещо в него. Сякаш живееш един филм в реалния живот, истински боксов филм. 

Аз се чувствам като Роки, с движението, което създавам, и колко хора се съмняват в мен и казват, че не мога да направя това и казват, че не мога да стана това, което пожелая. 

Това ме мотивира да продължавам да побеждавам и да доказвам уменията си. Парите са страхотни, но това вече не ме уводлетворява.

Колко далеч ще стигне Пол в бокса ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес