Зареждане

Джейк Пол: Бойната игра има ново лице

Джейк Пол: Бойната игра има ново лице
Публикувано на: Август 31, 2021 в 02:00 ч
Джейк Пол успя да победи Тайрън Уудли и вече лети в облаците. В понеделник сутринта Пол се боксира пред родни фенове с бившия шампион на UFC и успя да го победи с раздвоено решение. Феновете са раздвоени, както и много бойци от бойните среди.

Някои смятат, че Уудли е трябвало да спечели, а други, че срещата е била равенство. Разбира се, съдиите няма как да не бутнат Пол пред родните му фенове. В момента милиони хора говорят за звездата от YouTube.

Той успя да привлече вниманието и на едни от най-големите звезди в бойните спортове. Пред медиите след битката Пол се определи като новото лице на бойната игра:

Мисията е изпълнена. Като боец трябва да минаваш през тези трудни моменти. Трябва да се тестваш. В моята 4-та битка изкарах 8 рунда с легендарен боец. Победих си го категорично. Горд съм със себе си. Ще се върна в залата, защото винаги може да надградиш. Кой прави такива неща ? Продадох цяла зала. 

Повечето от феновете тук дори не са фенове на бокса. Привлякох повече внимание от Конър Макгрегър в неговата 18-та битка. Продавам милиони PPV. Ще видим какво следва. Този спорт отнема много от теб и трябва да жертваш всичко. 

Ако Уудли иска реванш, тогава много бързо трябва да си направи татус и да го пусне в Инстаграм. Много е възможно да има реванш, ако го стори. Много хора искат да ни гледат отново. Ще се представя по-добре и ще го приключа. Всички искат да се бият с мен. 

Най-големите звезди в бойните спортове говорят за мен. Има ново лице в бойната игра. Ще продължавам да печеля и да се бия с по-добри съперници. Вече всичко е на много по-високо ниво.

Пол ли е лицето ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес