Зареждане

Джейк Пол беше фаворит срещу Силва, но това се промени

Джейк Пол беше фаворит срещу Силва, но това се промени
Публикувано на: Септември 1, 2022 в 05:00 ч
Скоро след като излезе новината, че ютубърът, превърнал се в професионален боксьор Джейк Пол, ще се боксира с бившия шампион на UFC Андерсoн Силва, букмейкърите бързо публикуваха коефициентите за битката. 

В последните дни не спират да се носят слухове, че Пол ще се изправи срещу Силва на 29-ти октомври в САЩ. Пол (5-0) започна като фаворит на букмейкърите. Той беше посочен като фаворит с коефициент - 1.56 в САЩ. Силва от своя страна беше аутсайдер с коефициент - 2.50.

Парите бързо започнаха да се изливат, за да променят шансовете в полза на Силва. Така Андерсoн стана фаворит с коефициент - 1.74, а Джейк се превърна в аутсайдер с коефициент - 2.05.

Джейк вече има 3 победи над бивши ММА шампиони в лицето на Бен Аскрен и Тайрън Уудли. 47-годишният Силва премина към бокса, след като се оттегли от смесените бойни изкуства през 2021 година. Той победи Хулио Сезар Чавес-младши с разделно съдийско решение през юни 2021 година.

В следващия си мач бразилецът нокаутира бившия шампион на UFC в полутежка категория Тито Ортис за 82 секунди през септември 2021 година. Силва държи рекорда за най-дълга победна серия в историята на UFC с 16 последователни победи. 

  • Коефициент за победа на Андерсон Силва - 1.74
  • Коефициент за победа на Джейк Пол - 2.05






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес