Зареждане

Джервонта Дейвис влиза в затвора за 3 месеца

Джервонта Дейвис влиза в затвора за 3 месеца
Публикувано на: Юни 3, 2023 в 17:00 ч
Джервонта Дейвис ще трябва да влезе в затвора за следващите три месеца. Миналия месец Дейвис избегна затвора по делото си за катастрофа, от която избяга. Това се случи през 2020 година, което доведе до раняване на четирима души, включително бременна жена.

Съдията постанови на 5 май, че вместо да прекара потенциално 7 години в затвора, Дейвис получи 3 години пробация, 200 часа общественополезен труд и 90 дни домашен арест.

Дейвис идваше след най-голямата победа в кариерата си срещу Райън Гарсия с нокаут на 22 април. С победата над Гарсия много фенове на бокса гледат на Дейвис като на новото лице на бокса, а решението от 5 май накара феновете да бъдат оптимистични, че Дейвис е научил урока си и е на прав път.

Джъстин Фентън от The Baltimore Banner обаче съобщи на 1 юни, че боксовата суперзвезда е нарушил споразумението си за домашен арест със съдията и ще прекара 90-те си дни домашен арест в затвора.

В доклада се споделя и причината за нарушението. Съдията е разбрал, че „Танк“ е прекарвал домашния си арест във Four Seasons и луксозен апартамент, а не в дома на треньора си Калвин Форд, където съдията постави Дейвис да бъде под домашен арест.

Дейвис сподели след битката си на 22 април, че ще си вземе почивка от битките. Той може да отсъства от бокса до края на годината въз основа на ситуацията, в която се намира. Въпреки че "Танк" трябва да прекара известно време в затвора, той също трябва да завърши своите 200 часа общественополезен труд.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес