Зареждане

Джереми Стивънс се закани на Конър Макгрегър след победата в BKFC

Джереми Стивънс се закани на Конър Макгрегър след победата в BKFC
Публикувано на: Септември 8, 2024 в 00:00 ч
След победата си над Боби Тейлър на BKFC 65 Джереми Стивънс отговори на предизвикателството на Конър Макгрегър.

Вече толкова години Джереми Стивънс е признат за истински воин както в клетката, така и на ринга. Някои от вас обаче може би си спомнят, че преди време той беше известен най-вече с нещо друго. Това беше така, защото той участваше в известното взаимодействие "who tha fook is that guy" заедно с Конър Макгрегър.

Вижте също: Конър Макгрегър срещу 'who the f*ck is that guy' Джереми Стивънс в BKFC?

Оттогава феновете не му позволяват да забрави този момент. Двамата така и не се изправиха на ринга в октагона, но през годините винаги е имало няколко закачки назад и напред. Сега Макгрегър е един от собствениците на BKFC, а Стивънс се състезава за промоцията. Миналата вечер той постигна смела победа над Боби Тейлър.

След като Макгрегър предположи, че един ден двамата биха могли да се бият с голи ръце, Стивънс с удоволствие отговори в интервюто си след двубоя.


Стивънс отговаря на Макгрегър

"Юта, вие сте едни страхотни  фенове, човече. Хей, Дейвид Фелдман каза, че това ще бъде основна тема тук, с удоволствие бих продължил да се бия тук и с шибания Конър Макгрегър! Кой не би искал да пребие своя шибан шеф, бейби. Живея мечтата си!"

Що се отнася до това колко вероятно е Конър Макгрегър и Джеръми Стивънс действително да се бият, не сме сигурни в отговора на този въпрос. Все пак дори само идеята за това е достатъчна, за да накара феновете да се замислят дали да се включат в BKFC.

Вярвате ли, че има шанс да видим Джереми Стивънс и Конър Макгрегър да се бият в BKFC? Ако е така, кой бихте подкрепили да спечели?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес