Зареждане

Джарел Милър: Джошуа направи грешка, като избра Ото Валин

Джарел Милър: Джошуа направи грешка, като избра Ото Валин
Публикувано на: Декември 5, 2023 в 20:00 ч
Претендентът за титлата в тежка категория Джарел Милър смята, че бившият двукратен световен шампион Антъни Джошуа "е направил грешка", като е избрал Ото Валин за свой следващ съперник.

Джошуа ще се изправи срещу Валин в главното събитие на голяма карта на 23 декември в Саудитска Арабия.

Врамките на подглавното събитие Милър ще се завърне на ринга срещу Даниел Дюбоа.

Валин има една-единствена загуба в кариерата си - тежка загуба в дванадесет рунда с единодушно решение от настоящия световен шампион на WBC Тайсън Фюри през септември 2019 г. По време на този двубой Фюри получи две сериозни аркади около очите си от легални удари и имаше реални опасения за потенциално спиране от лекар.

Милър вижда сценарий, при който психическото състояние на Джошуа ще започне да се разпада, ако издръжливият Валин продължи да прави истински бой, рунд след рунд.

"Честно казано, мисля че AJ може би е направил грешка с избора на Ото Валин. Въпреки че Ото Валин не е човек, който нокаутира с един удар, той е издръжлив и идва да се бие", заяви Милър.

"Той не се отказва и това ще бъде труден двубой за Ей Джей. Не мисля, че ще бъде лесно. Психическото състояние, в което се намира AJ, ще издържи ли? Когато се бие в Обединеното кралство, той има малко повече устрем.

"Но когато се бие извън Обединеното кралство, не получаваме същия пламенен човек, играта ще бъде малко по-равностойна в Саудитска Арабия. Пожелавам на Валин да има късмет. Искам наистина да съм този, който да нокаутира Ей Джей, но нека най-добрият да спечели."

Джошуа и Милър трябваше да се изправят един срещу друг през 2019 г., но битката се провали, когато Милър даде положителна проба за няколко забранени препарата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес