Зареждане

Дрейк загуби $565 000 от залог за Тайсън Фюри

Дрейк загуби $565 000 от залог за Тайсън Фюри
Публикувано на: Май 20, 2024 в 02:00 ч
Изглежда, че прословутото проклятие на Дрейк е връхлетяло отново. Дрейк беше заложил значителна сума от $565 000 на Тайсън Фюри да спечели своя боксов мач срещу Александър Усик. За съжаление на Дрейк, проклятието се материализира и Фюри загуби, което накара канадския рапър да загуби голяма сума пари.

„Проклятието на Дрейк“ е феномен, при който спортисти или отбори, подкрепяни или свързани с Дрейк, често търпят поражение. През годините е имало безброй примери за губещи отбори и спортисти, след като Дрейк е показал подкрепата си или е заложил на тях.

Тайсън Фюри изглеждаше като перфектния кандидат да развали "проклятието на Дрейк". Британският боксьор беше действащият световен шампион в тежка категория и се смяташе за фаворит за победа над Усик. Въпреки силния старт от Фюри, Усик в крайна сметка се оказа по-добрият боец и спечели двубоя с разделено съдийско решение.

Загубата на Фюри предизвика бурни реакции в социалните мрежи. Много фенове призовават за забрана на хазарта за Дрейк, вярвайки, че неговите залагания влияят негативно на представянето на отборите и спортистите, които подкрепя. Дали „Проклятието на Дрейк“ наистина е свръхестествено явление или просто съвпадение е въпрос на дебат.

Ясно е обаче, че залозите на Дрейк не са успешни напоследък. „Проклятието на Дрейк“ е феномен, който ще бъде обсъждан дълго време от фенове и комарджии по целия свят.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес