Зареждане

Дмитрий Бивол: Двамата с Бетербиев не сме подписали за битката

Дмитрий Бивол: Двамата с Бетербиев не сме подписали за битката
Публикувано на: Април 7, 2024 в 12:00 ч
Феновете на професионалния бокс вече очакват с нетърпение предстоящите месеци, които обещават да бъдат изпълнени с топ събития. И особено всички очакват с нетърпение битката за титлата абсолютен световен шампион в полутежка категория. На ринга трябва да се качат Артур Бетербиев и Дмитрий Бивол. Вярно, имаше спокойствие за дълго време.

Но наскоро от лагера на Бивол пристигна неочаквана новина, която отново разбуни. Оказва се, че все още не са постигнати окончателни договорки. Дмитрий даде интервю на Григорий Дрозд, в което сподели много интересна информация. Той каза, че все още не е подписал договора за двубоя с Бетербиев.

И дори не знае дали е договорено нещо със самият Бетербиев:

„Всъщност не знам дали е подписал договора или не. И всъщност самият аз все още не съм подписал договор за тази битка. Но вече казах всичките си условия и те вече ги одобриха. Просто обикновено, когато другата половина се съгласи устно, тогава всичко се подписва. 

Тоест няма нужда да се договаря нищо с мен. Просто трябва да изпратят хартията, а аз ще я подпиша. Просто се подготвям и вярвам, че тази битка ще се случи. Подготвям се за 1 юни.”, сподели Бивол.

Честно казано, ситуацията изглежда доста напрегната. И всичко това, защото предварителната дата на битката е 1 юни. Остават по-малко от два месеца, а подписи под договора все още няма. Малко вероятно е шейховете в Саудитска Арабия да позволят тази битка да се разпадне.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес