Зареждане

Дионтей Уайлдър спира с бокса след 3 години

Дионтей Уайлдър спира с бокса след 3 години
Публикувано на: Октомври 4, 2022 в 00:00 ч
Бившият световен шампион в тежка категория, 36-годишният американец Дионтей Уайлдър (42-2-1, 41 КО) говори за оттеглянето си.

"Bronze Bomber" беше близо до оттегляне от бокса, след като загуби два поредни пъти от Тайсън Фюри. Бившият шампион на WBC реши да остане в играта и по-късно този месец ще се бие с Роберт Хелениус в Ню Йорк, САЩ. Дионтей ще опита да спре серията си от загуби, както и ще търси първа победа от 2019 година насам.

Много се говори за Уайдлър в последно време. Той попадна в полезрението на Александър Усик, който иска да се бие с него. Дионтей планира да се бие още 3 години, след което ще окачи ръкавиците.

„Мисля, че ще се бия още три години, което вероятно са девет битки или шест. Кой знае? Има толкова много информация за мен в медиите, а голяма част от нея не е вярна. Те искат да бъдат първи, вместо да бъдат честни.

Реших, че ще си взема почивка, а след това ще кажа на всички. Ще го чуете от моята уста. Готов съм да прекарам тук още три години. Трябва да разберете, че три години са малко време. 

И те ще преминат бързо, така че искам хората да им се насладят ”, цитираха думите на Уайлдър от The Ring.

Ще успее ли Уайлдър да се върне на върха ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес