Зареждане

Dillian Whyte: Ако Parker ми дойде, ще бъде нокаутиран!

Dillian Whyte: Ако Parker ми дойде, ще бъде нокаутиран!
Публикувано на: Юли 27, 2018 в 10:50 ч
Dillian Whyte и Joseph Parker разменят последни думи преди да се изправят един срещу друг на ринга в Лондон идния уикенд.

Новозеландецът кацна в Обединеното кралство преди седмица след бърз камп в Лас Вегас.

Треньорът Kevin Barry споделя, че времето им заедно е било съкратено, тъй като Parker трябвало да пътува 24 часа до Англия за пресконференция, и после още 10 часа наобратно.

Двамата все пак са били крайно продуктивни.

"Беше кратък камп, но може би най-добрият, който сме имали за 5-те или 6-те години, през които сме заедно. Не крия празни надежди - тук съм да нанасям щети. Ще го налагам здраво. Ще го пречупя. Много глупости изговори и това е признак на слабост.

Той си мисли, че не отива на война. Да почака малко. Няма да се движим много - повече ще удряме."

Whyte обаче не се шашка така лесно.

"Това е бокс. Хората говорят нещо, но действат по различен начин. Както иска да се бие, така ще бъде. Готов съм. Каквото пожелае. Ако ми дойде, ще бъде нокаутиран. Винаги причинявам болка и гледам да приключа категорично нещата."

Derek Chisora, който ще се срещне с Carlos Takam, окуражи промоутърите Eddie Hearn и David Higgins да заложат 20 000 паунда на срещата и след кратък разговор те се съгласиха.

Higgins очаква това да бъде среща на годината, с поне няколко нокдауна.

За него има три причини събитието на бъде PPV - опонентите са равностойни, двубоят ще бъде забавен и залогът е голям. Той очаква неговият боксьор да победи в 7 рунда.

Треньорът Barry добави, че Parker бил 'гладен, мощен и опасен'.

"Знам, че е гладен. Иска да стигне върха, а за да се случи това, ще трябва да мине през Dillian Whyte. В Parker гори огън. Очаквам срещата да приключи с нокаут. Не виждам как ще продължат 12 рунда."

Mark Tibbs, треньорът на Whyte, обаче контрира:

"Ще бъде тежка среща. Dillian ще прати Parker в дълбини, където досега не е бил. Ще си спечелим победата със здрави тупаници."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес