Зареждане

Дилиън Уайт смаза Александър Поветкин в 4 рунда

Дилиън Уайт смаза Александър Поветкин в 4 рунда
Публикувано на: Март 28, 2021 в 05:13 ч
Дилиън Уайт успя да се справи с лекота срещу Александър Поветкин във втората им битка. Двамата се биха в Гибралтар за временната титла в тежка категория на WBC. В края на миналата година Поветкин успя да нокаутира Уайт и му взе титлата. Тяхната втора битка трябваше да се проведе миналата година, но Александър се разболя то COVID-19 и нещата се проточиха.

Сега във втората им битка Уайт беше опрян до стената и кариерата му беше заложена на карта. Той обаче успя да се справи много добре и беше по-добър от Поветкин. Във всеки рунд Уайт вкарваше тежки попадения, а в третия беше близо до победата. Дилиън вкара десни удари на Поветкин, който оцеля, но явно не се беше възстановил както трябва.

В четвъртия рунд Уайт отново разклати Поветкин, след което го прати в нокдан. Александър успя да се изправи, но краката не го слушаха и рефера спря битката. С тази победа Дилиън се връща към победите и отново е временен шампион на WBC. След битката Уайт сподели, че е готов за трета битка, но също така е готов и за Дионтей Уайдлър.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес