Зареждане

Дилиън Уайт: Ще ритам Стипе Миочич в лицето

Дилиън Уайт: Ще ритам Стипе Миочич в лицето
Публикувано на: Март 26, 2020 в 19:41 ч
Британският боксьор в тежка категория Дилиън Уайт е готов да се бие с бойците от UFC Стипе Миочич и Франсис Нгану. 31-годишният боксьор от Лондон притежава временната титла на WBC в тежка категория и е претендент номер едно повече от три години. Той не успя да осребри задължителния си шанс за безспорната титла срещу бившият шампион Дионтей Уайлдър и ще трябва да изчака още малко, преди да получи шанс срещу новият шампион в лицето на Тайсън Фюри. Дилиън е в серия от 11 поредни победи и губи само веднъж в своята кариера.

Той загуби с нокаут от Антъни Джошуа през 2015 година, но поне успя да го разклати и не спира да търси реванш. Уайт се готви за битка с Александър Поветник през май, но тя най-вероятно ще бъде отложена заради кризата с COVID-19. Преди няколко дни в своя канал в ютюб Уайт сподели, че е готов да се бие в UFC. Дилиън има 1 битка в ММА, която записва в далечната 2008 година и печели с нокаут за 12 секунди. Ето какво сподели Уайт за плановете си, които включват битки с Миочич и Нгану:


Ще се бия със Стипе Миочич. Ще го ритам в лицето. Ще дам на Стипе един от тези удари с лакти. Всичко, което трябва да правя със Стипе, е просто да го държа в движение. Той ще се опита да ме свали, но може и да заспи, преди да пренесе срещата на земя. Да, ще се бия в UFC. 

Ще направя една битка в бокса и една в UFC. Може да кажете на Дейна Уайт да ми се обади. Ще се бия с Франсис Нгану. Той няма брадичка и е страхливец. Мога да нокаутим Нгану, вярвайте ми. Всичко, което може да направи, е да опита събаряне, това е всичко. Кажете на Дейна Уайт, че съм готов да се бия в ММА. Може първо в ММА, а след това в бокса. 







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес