Зареждане

Дилиън Уайт иска битка с Франси Нгану

Дилиън Уайт иска битка с Франси Нгану
Публикувано на: Май 27, 2020 в 09:16 ч
Боксьорът Дилиън Уайт иска да направи битка срещу UFC боеца Франсис Нгану на ринга. Преди това обаче Уайт трябва да се изправи срещу Александър Поветкин през септември.

Вижте също: Поветкин и Уайт ще се бият без публика

Промоутърът на Уайт, Еди Хърн е готов да уреди битка между двамата, но шансовете за такава са много малки. На Уайт му липсва популярността, която да подмами от UFC да позволят на Нгану да се бие с него. Вероятно биха го направили за Антъни Джошуа или Тайсън Фюри, но не и за Уайт.

Дилиън сподели, че е готов да се бие всеки в тежката и Хърн го подкрепя.

"Дали Дилиън би се изправил срещу Нгану? Да, разбира се, на 1 милион процент," сподели Хърн. "Това ще е доста вълнуващ двубой и всеки би искал да го види."

Нгану също има интерес за боксова битка с Уайт, но има толкова много причини тя да не се случи.

Има много боксьори в тежката, които биха могли да победят Нгану, тъй като му липсва сериозния опит в бокса. Но истината е, че Нгану удря тежко, но дали силата му ще е същата с боксови ръкавици?
 

"Нгану трябва да е много глупав, ако си мисли, че ще направи нещо в бокса," каза Уайт. "Ако се бие с мен и излезе страхлив като срещу Дерик Люиз, ще го нокаутирам веднага. Това беше официално най-скучната битка в историята на UFC.

Напомни ми на един друг заслепен страхливец - Дионтей Уайлдър. Нгану е най-скучния човек на планетата. Шепа прах има повече харизма. Ако иска да се бие и да изкара истински пари, да идва и да спре да говори празни приказки."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес