Зареждане

Дилиън Уайт: Фюри се забави доста! Не е това, което беше

Дилиън Уайт: Фюри се забави доста! Не е това, което беше
Публикувано на: Май 16, 2024 в 02:00 ч
Тайсън Фюри скоро ще влезе в голяма обединителна битка срещу Александър Усик, но доверието в уменията му намалява с всеки изминал ден.

Дилиън "The Body Snatcher" Уайт се би с Фюри, когато той беше на върха на възможностите си. Но тогава Тайсън започна своята мрачна игра на пенсиониране и след това завръщане, губейки много ценно време. Както е известно, най-лошото за един боксьор е, ако стане неактивен и несериозен.

Когато британският гигант и настоящ носител на пояса на WBC в тежка категория се завърна, той беше посрещнат от лесния за победа Франсис "Хищникът" Нгану. Поне на хартия Нгану изглеждаше лесен. В тази битка Фюри едвам победи и не беше в оптимална форма.

Този уикенд Фюри излиза срещу Усик в безспорна битка за титлите в тежка категория. Уайт вярва, че Фюри вече е бавен и няма как да върне това, което е в миналото. Формата вече не е същата, което кара факторите да бъдат срещу Фюри.

„Според тренировките се вижда, че Фюри приема сериозно двубоя с Усик, но от личен опит мога да кажа, че след като излезеш от темпо, е много трудно да се върнеш в него. И Фюри е излизал от това темпо около три пъти в кариерата си, като последният път беше точно по времето, когато достигна върха на представянето си. Вместо да продължи да се боксира, той изчака играта, охлади се и сега просто няма да се върне към този връх. 

Всеки от нас посяга към него само веднъж в живота си. Според мен Усик е победим, но що се отнася до тази битка, вярвам, че той е по-здравият и активен боксьор, който ще бъде значително по-бърз в двубоя. Тайсън се забави ужасно, което вече се видя в битката с Франсис Нгану. Той не се движи както преди. Трилогията с Дионтей Уайлдър му отне много сили и дългото оттегляне го извади от темпо. Това е тежка категория, не бих заложил на победителя, но факторите са леко срещу Фюри и в негова полза.“, каза Уайт.

Ще успее ли Фюри да бие Усик ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес