Зареждане

Дилън Денис е фаворит за следващ съперник на Джейк Пол

Дилън Денис е фаворит за следващ съперник на Джейк Пол
Публикувано на: Май 4, 2021 в 00:00 ч
Звездата от YouTube Джейк Пол планира още една битка тази година. 24-годишния ютубър, който стана боксьор ще почива следващите 5-6 месеца, но планира голямо завръщане. Миналия месец "Проблемното хлапе" се справи с Бен Аскрен и го нокаутира в първия рунд на битката им.

Тогава Пол си навлече гнева на много бойци от ММА обществото, които пожелаха да отмъстят. Сред тях беше и Дилън Денис, който е един от върлите врагове на Пол. Двамата често се обиждаха в последните месеци и Пол даже го замери със балони пълни с вода.

Джейк е с рекорд 3-0 в бокса и спечели своите битки с нокаут. Райън Кавана от Triller реши да поговори за Пол и разкри следното:

Мисля, че Джейк Пол ще се завърне в края на годината. Той иска да си вземе 5-6 месеца почивка. Много бих искал да го видя срещу Дилън Денис. Мисля, че това е страхотна битка. 

Пол вече доказа поне малко, че е истински боксьор. Той може и да не е победил добри боксьори, но показа, че може да се боксира. Мисля, че Дилън Денис е боец, който пасва за битка с Пол. 

Джейк носи много последователи в социалните мрежи на своите съперници. Денис също може да направи същото.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес