Зареждане

Дейвид Хей предпочита да се бие с Витали

Дейвид Хей предпочита да се бие с Витали
Публикувано на: Май 17, 2010 в 11:06 ч

Скоро, след като от лагера на Владимир Кличко разкриха, че са отправили официално предложение към Дейвид Хей за обединяващ мач на световните титли в тежка категория, личният наставник на британеца Адам Буут изрази съвсем различно виждане относно нещата.

Буут разкри, че лондончанинът има голямо желание да се бие с Кличко, ала не Владимир. Голямата амбиция на Хей е да премери сили с по-големия брат на Влад - Витали Кличко, който от своя страна също притежава един от ценните шампионски пояси във версия WBC.

Това се явява и голям проблем за Владимир в желанието му да се бие с Хей, като се има предвид факта, че украинецът има срок до 17 май да уговори евентуален сблъсък с англичанина. В противен случай, той ще бъде задължен да се изправи срещу спечелилия правото да бъде претендент Александър Поветкин.

"Дейвид би желал да се бие с Витали. Той е по-добър от своя брат, като има повече опит и е по-силен. Освен това, Владимир трябва да защитава титлата си срещу Поветкин. Мисля, че след мача на Витали срещу Алберт Сосновски, всички ще се опитаме да уредим този мач", добави Буут.

бокс

 

източник: sporta.bg

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес