Зареждане

Дейвид Фелдман: Конър каза, че битките в BKFC са най-добрите

Дейвид Фелдман: Конър каза, че битките в BKFC са най-добрите
Публикувано на: Май 4, 2023 в 18:00 ч
Ръководителят на лигата за битки с голи ръце / BKFC / Дейвид Фелдман вярва, че са втората най-голяма бойна лига в света.

В края на миналия месец видяхме последната им галавечер, която се проведе в Колорадо, САЩ. В главната битка на BKFC 41 Майк Пери победи Люк Рокхолд, а преди тях Еди Алварес победи Чад Мендес. В публиката беше Конър Макгрегър, който искрено се радваше на видяното.

Макгрегър пиеше от своето уиски и даваше съвети на бойците на ринга. Пери извика Макгрегър да се качи на ринга, за да застанат лице в лице. Конър носеше пояс на BKFC и сподели, че BKFC е нещо, което искал да пробва.

Фелдман сподели, че Конър смята битките в BKFC за най-добрите.

„Някои от момчетата от моя екип разговаряха с Макгрегър след турнира. Конър просто им казал: „Така трябва да бъде битката. Това е най-доброто нещо, което съм виждал."

Вложихме всичко в това събитие, направихме голям залог. Понякога казват: „Бъди голям или се прибирай“. За щастие не се наложи да се прибираме. 

Направихме голям залог и това ни издигна с една-две степени. Никога не съм бил арогантен, но мисля, че наистина станахме втората бойна организация в света.", сподели Фелдман.

Вие какво мислите за BKFC, които може да дойдат у нас през септември ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес