Зареждане

Дейна Уайт: Слагам 1 милион за победа на Аскрен над Джейк Пол

Дейна Уайт: Слагам 1 милион за победа на Аскрен над Джейк Пол
Публикувано на: Март 12, 2021 в 00:00 ч
Дейна Уайт, който е президент на UFC смята да заложи 1 милион за победа на Бен Аскрен. Следващия месец бившия ММА шампион ще се качи на ринга, за да направи дебют в бокса. Негов съперник ще бъде звездата от ютюб Джейк Пол.

Аскрен се оттегли от ММА преди време, след като навлезе в серия от 2 поредни загуби в UFC. Бен дълго време искаше да се бие при тях, но Дейна Уайт не можеше да го понася и не му даваше шанс.

В крайна сметка Бен се би при тях и записа рекорд, след като беше нокаутиран за 5 секунди от Хорхе Масвидал. Уайт вече е забравил за тяхната вражда и в подкаста на Майк Тайсън сподели, че залага 1 милион в срещата:

Джейк Пол говори много глупости. Ще видим какво ще стане. Надявам се, че ще заложите пари на тази битка. 

Аз ще заложа 1 милион за Бен Аскрен. Слагам 1 милион долара, че Джейк Пол ще загуби шибаната битка. Това момче не е истински боец, а хлапе от ютюб. 

Бен Аскрен е борец с постижения и е бил шампион на две организации. Той се е бил с истински бойци. 

Малко по-късно в социалните мрежи Уайт получи видео отговор от Джейк Пол. Той го призова да заложи 2 милиона за победа над Аскрен, а не само 1 милион долара.

Преди няколко седмици Дейна разкри, че в миналото е загубил 1 милион долара от залог на боксова среща. Ще загуби ли отново ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес