Зареждане

Девин Хейни победи Ломаченко със съдийско решение

Девин Хейни победи Ломаченко със съдийско решение
Публикувано на: Май 21, 2023 в 07:59 ч
В битката за шампионското място в лека категория на бокса, Девин Хейни (30-0, 15 нокаута) преодоля атаките на Василий Ломаченко (17-3, 11 нокаута) и спечели с единодушно решение в 12 рунда.

Резултатите бяха 116-112, 115-1113 и 115-113 за Хейни.


В първия рунд Хейни натискаше Ломаченко и между двамата имаше доста внимателна игра. В последните моменти на рунда Ломаченко започна да скъсява дистанцията. През втория рунд Ханей нанасяше добри удари. Когато влезе в размяна, той нанасяше удари в тялото на Ломаченко. Ломаченко отвърна на ударите с комбинации.

В третия рунд левият прав на Хейни свърши по-голямата част от работата до последната минута, когато Ломаченко започна да нанася солидни удари. И двамата имаха своите моменти през четвъртата част, но Хейни се боксираше добре.

В петата част Хейни нанасяше солидни удари в тялото на Ломаченко. В крайна сметка Ломаченко започна да нанася своите силни удари в много напрегнато действие. В шестата част Хейни продължава да нанася удари в тялото. Всеки път, когато Ломаченко започваше да нанася удари, Хейни го задържаше, за да спре атаките му.


В седмия рунд Ломаченко сякаш имаше предимство, но то беше много близко, тъй като и двамата имаха добри попадения. В осмия рунд действието отново беше много равностойно, като и двамата имаха своите моменти. През деветия рунд двамата влязоха в близка размяна, като Ломаченко нанасяше по-силни удари.

В десетата част комбинация от удари сякаш разтърси Хейни. В хода на рунда Ломаченко нанасяше по-ефективни удари на Хейни. В единадесетия рунд Ломаченко нанесе тежки удари с крошета на Хейни. Няколко удара разтърсиха Хейни. В този момент Ломаченко уцелваше често, а Хейни правеше много малко в отговор.

В дванадесетия и последен рунд Ломаченко натискаше, влизаше в атака и се опитваше да притисне Хейни. Хейни имаше своите моменти, но и Ломаченко също. До края на рунда Хейни нанасяше удари в тялото от близка дистанция.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес