Зареждане

Девин Хани: Очаквах Линарес да удря много по-силно

Девин Хани: Очаквах Линарес да удря много по-силно
Публикувано на: Юни 2, 2021 в 00:00 ч
В 10-тия рунд Хорхе Линарес нанесе тежък удар, който очевидно зашемети Девин Хани.

Освен този момент, Хани пое всички останали удари на Линарес без особено затруднение по време на 12-рундовата им шампионска битка през изминалия уикенд.

Линарес също оцеля след ударите на Хани, но Хани очакваше бившият шампион да удря много по-силно, особено в началото на битката им.

"В началото, когато тръгвах срещу него, той нямаше никаква сила в ударите си. Не усещах никаква сила в тях в началото на двубоя. Но после към края се изненадах, че има сила. Той показа, че е ветеран. Но силата му не беше такава, каквато очаквах. Честно казано мислих, че ще удря много по-силно, отколкото го направи."

35-годишният Линарес тества уменията на Хани повече от всички останали негови опоненти в 25-те му професионални битки.

22-годишният Хани обаче е убеден, че показа на всички, които се съмняват в него, че може да преодолява тежки моменти.

"Това е боксът. Ако излизате на ринга и си мислите, че няма да изядете някой силен удар в тези 12-рунда, няма как - това е неизбежно. Особено срещу опитен боксьор, който е имал големи двубои, свалял е човека с най-добрата защита, с най-добрите крака, с най-доброто IQ на ринга, Лома. Той ме удари със силен и добър удар. Но показах кураж. Показах, че мога да се върна по-силен след това. И показах, че съм истински шампион."


Въпреки, че не успя да победи с нокаут, Хани вярва, че е доказал себе си.

"Знаех, че този двубой ще бъде изпитаните. Целият свят знаеше това. Тази битка бе най-голямата в кариерата ми до момента. Това е човекът, който свали Лома. Нека не забравяме за това. Той свали и Люк Кембъл."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес